Beste optochtlopers

We hebben zojuist een e-mail verstuurd met daarin een klein update voor de optocht in 2023. Daarnaast uiteraard ook een uitnodiging om samen met ons het Doppefeest bij Café Kremer te gaan vieren aanstaande zondag!

Het is al even geleden, maar vorig jaar hebben al een groot aantal enthousiastelingen zich ingeschreven voor de optocht! Helaas kon de optocht vorig jaar om welbekende redenen niet doorgaan. Daardoor zijn de inschrijvingen automatisch doorgeschoven naar dit carnavalsseizoen.

Dit jaar zien de vooruitzichten er een stuk beter uit en lijkt het dat we weer een ‘normaal’ carnavalsseizoen tegemoet gaan! Samen met De Smoezen en De Doppe gaan we de optocht op zondag 19 februari 2023 lopen in Geesteren!


Niet ingeschreven?

Heb je je vorig jaar niet ingeschreven voor de optocht, maar wil je toch graag meelopen? Geen probleem!
Op de zondag van het Doppefeest wordt de inschrijving opnieuw geopend. Zo heeft iedereen de kans om alsnog mee te lopen!


Pasmoment optochtpakken

Twijfel je of het pak komend jaar nog zo goed zit als vorig jaar? Geen stress!
Op zaterdag 19 november sluit de inschrijving voor de optocht definitief. Daarna wordt een pasavond voor alle nieuwe inschrijvingen gepland. Ook de optochtlopers die twijfelen over de maat kunnen dan het pak nog een keer komen passen. Zo weet je zeker dat je de goede maat hebt!

Winkelwagen