Bericht voor alle optochtlopers

Je hebt je ingeschreven om samen met C.V. De Smoezen en De Doppe deel te nemen aan de carnavalsoptocht in Geesteren. Ook dit jaar steken we je weer in een mooi pak, zodat je vol enthousiasme aan de optocht kunt beginnen.

Tijdens je opgave heb je je maat al doorgeven, maar dit jaar vragen we alle optochtlopers om daarnaast ook een voorbeeldpak te passen. Wij willen je namelijk graag een zo goed mogelijk zittend carnavalspak aanbieden. Ook moeten sommige pakken naar de juiste maat aangepast worden.

Op donderdag 25 november 2021 vindt het pasmoment plaats voor de optochtlopers bij d’Oale Skoele (voorheen de Kennedyschool) in Vroomshoop.

Adres: Julianastraat 23, 7681 AL Vroomshoop.

Let op!
In verband met de huidige coronawetgeving, moeten wij ons aan een aantal regels houden.
Om de drukte zo veel mogelijk te spreiden zijn er tijdsvakken ingesteld voor het passen van de pakken. De tijdsvakken zijn op achternaam. Wij verzoeken jullie om je aan deze tijdsvakken te houden!

  • 18.00 – 19.00 uur : A t/m I
  • 19.00 – 20.00 uur : J t/m R
  • 20.00 – 21.00 uur : S t/m Z

Tevens is het verplicht om een mondkapje te dragen tijdens het pasmoment.

Denk eraan om eventuele onderkleding die je tijdens de optocht aanhebt ook tijdens het pasmoment aan te hebben/bij je te hebben. Daardoor voorkom je dat je pak op de dag van de optocht toch niet helemaal goed zit.

Het is dus belangrijk dat je tijdens het pasmoment aanwezig bent! 

Kun je om welke reden dan ook niet aanwezig zijn, zorg dan dat iemand van vergelijkend postuur en met de juiste onderkleding je pak voor jouw past.
Laat je het ons even weten als je niet kunt en wie er dan voor je komt passen?

Tot donderdag de 25e!

Met Dopsche groet,

Optochtcommissie De Doppe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen