Sponsoring

Optochtcommissie De Doppe bestaat vanaf 2006 en heeft als doel om jaarlijks een optocht te organiseren en jeugd te binden aan elkaar plus te binden aan het carnaval. Zoals iedere vereniging is het lastig om alle financiën te dekken en daarvoor steken wij vooral onze eigen handen uit de mouw om met acties geld in te zamelen voor De Doppe: denk aan autowassen, achter de bar bij evenementen en oliebollenverkoop.

Aanvullend zoeken wij ook nog ondersteuning vanuit het bedrijfsleven omdat de kosten stijgen met zaken als verzekeringen, veiligheidseisen, materiaalkosten en dergelijke. We willen dit doen middels een ludiek sponsorschap ‘De Doppe-vriend’ waarbij wij een jaarlijkse bijdrage van € 111,- vragen (dit gaat uiteraard via een factuur) en die vanzelfsprekend per jaar te verlengen of op te zeggen is.

Geld vragen blijft een vervelende klus, daarom kijken wij liever naar de tegenprestaties die het uw bedrijf en u als persoon kan opleveren. Deze hebben wij hieronder opgesomd:

  • Bedrijfslogo op onze website www.dedoppe.nl.
  • Bij inschrijving als sponsor krijgt u bedrijfsaandacht op de social media kanalen van De Doppe.
  • Uitnodiging voor het jaarlijks Doppe bedankfeest voor vrijwilligers, sponsoren en optochtlopers.
  • Uitnodiging voor de traditionele kar-overdracht aan de Prins & Adjudant.
  • Uitnodiging voor de vernieuwde The Fabulous Key Party op vrijdagavond in het carnavalsweekend
  • Uitnodiging inclusief een drankje in de Smoezenstraat in Geesteren waar wij aan de optocht mee lopen.
  • Mogelijkheid voor een ludieke sponsoractie naar eigen invulling.

Wij hopen op uw medewerking voor een stabiele toekomst van optochtcommissie De Doppe. Uiteraard gaan wij graag persoonlijk met iedereen in gesprek om dit verder toe te lichten en zijn daarom altijd op onderstaande gegevens te bereiken.

Dinand Hankamp – 06 – 1544 6713

Kim Hemmer – 06 – 3000 4951