Karoverdracht van De Doppe aan de Smoezen 

Optochtcommissie De Doppe uit Vroomshoop draagt donderdag 8 februari 2018 officieel de carnavalswagen over aan carnavalsvereniging De Smoezen. Met deze wagen zal De Smoezen deelnemen aan de optocht in Geesteren, onder het motto “In vuur en vlam en met veel vertier, zo viert de Smoezen ’t carnaval hier!!” Hoe de wagen er precies uitziet zal donderdagavond onthuld worden.

Het enthousiasme om mee te lopen in de optocht blijft groeien binnen de carnavalsvereniging, maar ook daar buiten. Dat zie je terug in het aantal lopers dat zich hebben opgegeven om met De Smoezen mee te lopen. Veel gezinnen maken er een jaarlijks en feestelijk uitje van. “Daar zijn we als Doppe erg trots op,” aldus Kim Brandsen voorzitter van De Doppe. “Vorig jaar was er een record aantal van 240 lopers, maar ook dit jaar lopen er maar liefst 228 enthousiaste carnavalsvierders met ons mee in de optocht van Geesteren. We kunnen niet wachten als 11 februari om 11:11 uur het startstchot klinkt voor de optocht!”

Liefhebbers van de optocht worden van harte uitgenodigd om samen met De Smoezen de optocht te bekijken in de Smoezenstraat. Het begin van de Geermanstraat is omgedoopt tot Smoezenstraat.

Geef een reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd.