Ludieke actie: 24 uur oliebollen bakken

Maandag 28 december starten we om 22.00 uur met onze ludieke actie om geld op te halen. We gaan 24 uur lang oliebollen bakken bij café Kremer in Vroomshoop. Woont u in de buurt? Dan bezorgen we de oliebollen gratis thuis! U kunt al een zak oliebollen bestellen vanaf 6 euro. Er zitten 10 oliebollen in de zak. Bestelt u 2 zakken dan kost dat slechts 10 euro.

Via deze website kunt eenvoudig uw zakken bestellen (door in het menu te klikken op ‘oliebollenactie‘). Vul alle gegevens in en we komen de oliebollen graag bij u thuis bezorgen. Ook bent u van harte welkom in de kroeg. U kunt aan de bar een zak oliebollen bestellen of gewoon een oliebol aan de bar opeten. We hopen met deze actie genoeg geld op te halen om onze carnavalswagen af te ronden met bewegende delen. Ook gaan we een deel van het geld gebruiken voor de aanschaf van de pakken.

De inschrijving voor de optocht is inmiddels gesloten. Ruim 120 lopers hebben zich opgegeven om zondag 15 februari samen met De Doppe mee te lopen in de optocht van Geesteren.

Geef een reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd.